Om oss

Velkommen til arcon

Trygghet og kvalitet i alle ledd.

Vårt erfarne team av håndverkere og spesialister har en lidenskap for å skape kvalitetsresultater som varer. Uansett om det dreier seg om å restaurere en eldgammel murvegg, skape en imponerende fasade eller utføre skreddersydde bad prosjekter, er vi dedikert til å overgå dine forventninger.

Tidseffektive

Vi er opptatt av å levere våre prosjekter til avtalt frist for ferdigstillelse og overholde andre avtalte delfrister underveis i prosjektet.

Kvalitet

Vi gjør det vi elsker og nøyer oss ikke med annet enn kvalitetssikret resultat.

Bli kjent med oss

Til sammen har vi mer enn 40 års samlet kompetanse og meddeler yrkesstoltheten og  fagkompetanse for å sikre våre kunder trygghet og kvalitet i alle ledd.

Beslim Kadrijaj

Styreleder
Prosjektleder

Beslim Kadrijaj startet arbeidet med å grunnlegge Arcon Entreprenør tilbake i 2020 og er en godt erfaren profesjonell innen mur- og pussarbeid, antikvarisk arbeid og rehabilitering av både eldre og nybygg. Med over 20 års erfaring i bransjen har Beslim spilt en avgjørende rolle i å etablere og utvikle selskapet. Han har en lidenskap for å bevare og gjenopprette arkitektoniske skatter og har en dyp forståelse for de unike utfordringene som er forbundet med antikvariske restaureringsprosjekter.

Beslim er en pålitelig leder som tar seg tid til å forstå kundenes behov og sikrer at alle prosjekter er i samsvar med de nødvendige byggeforskriftene og kvalitetsstandardene. Hans innsikt og evne til å finne løsninger på komplekse utfordringer gjør ham til en pålitelig ressurs i bransjen.

Beslim Kadrijaj er lidenskapelig opptatt av å bevare og forbedre bygninger, og hans ekspertise og engasjement har bidratt til selskapets suksess og vekst.

Rinor Kryeziu

Arkitekt
Prosjektleder

Rinor Kryeziu er en av grunnleggerne av selskapet og bringer med seg over 15 års erfaring innen mur- og pussarbeid, samt en solid bakgrunn innen arkitektur. Som styremedlem og prosjektleder spiller Rinor en sentral rolle i å drive selskapet fremover. Hans øye for detaljer og dyktighet både på kontoret og ute på feltarbeid gjør ham til en uvurderlig ressurs for selskapet.

Rinor har en unik evne til å kombinere sin kunnskap om arkitektur med praktisk utførelse, noe som gir selskapet et konkurransefortrinn. Rinor er kjent for sin presisjon og evne til å levere prosjekter av høy kvalitet.

Som en skarp kniv i skuffen til selskapet, er Rinor dedikert til å sikre at hvert prosjekt utføres med ekspertise og oppfyller kundens forventninger. Han er en drivkraft bak innovasjon og streber alltid etter å finne de beste løsningene for hvert unikt prosjekt.

Fabuar Istrefi

Daglig leder

Fabuar Istrefi er en dynamisk og resultatorientert profesjonell som har vist seg som en kraft å regne med i Arcon Entreprenør. Til tross for sin unge alder på 24 år har han raskt avansert til rollen som daglig leder. Med bakgrunn innen forretningsjus og økonomi fra Handelshøyskolen BI, bringer Fabuar en unik kombinasjon av teoretisk kunnskap og praktisk ledelse til selskapet.

Fabuar Istrefi representerer den nye bølgen av ungt, talentfullt lederskap og har allerede bevist seg som en verdifull nøkkelperson i Arcon Entreprenør. Med sin ekspertise, dedikasjon og sterke beslutningsevne er han en pålitelig leder som skal lede selskapet mot fremtidig suksess.

 

 

Klar for å jobbe sammen?

La oss høre fra deg om ditt neste prosjekt.